keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Kenkätuskailua ja ihana julkinen liikenne!

Tänään pääsin viettämään kaupungin sykkeeseen ja lumipyryyn laatuaikaa rakkaan ystävättäreni kanssa. 5 jälkeen alkoi kenkien metsästys minulle - toivotonta. Kaikkialla kierreltiin ja vähän ennen 8 illalla aloin jo luovuttaa. En olisi ikinä jaksanut itse juosta noissa kaupoissa ilman tätä ystävääni joka saa aina hymyn huulille! Oli kyllä taas niin mahtavia juttuja, että!

Ostin muuten vitsillä peruukin mahdollista uutta vuotta varten, miestä varten sekä mahdollisia tulevia naamiaisia varten. Sovitin kotona peruukkia ja meikkailin joka taisi saada miehen villille päälle..uusi erilainen nainen! Whooa! Vähän ajan kuluttua miestä alkoi ramasta ja hän lähti tutimaan. Päälleni jäi Niken urheilubyysat sekä pornahtava pinkki pitsinen rintaliivitoppi, josta muhkut rintani paistoivat flirttaavasti läpi - toisinsanoen näkyivät kokonaan. Hypin ne päällä olohuoneessa kunnes ovikello soi - kävin avaamassa oven ja siellä oli isäni pikku kummipoikani kanssa. Isä huudahti järkyttyneellä äänellä, että pue nyt hyvä tyttö päällesi, jolloin muistin mukavan oloasuni.. Isä kysyi heti perään "Miksi ihmeessä sulla on peruukki päässä?!" Sitä voi jokainen pohtia. :D



Tänään muuten palaillessani shoppailukierrokselta bussi muistutti minua taas siitä, miksi kannattaa (Lue: ei kannata) käyttää julkisia. Ihmettelin vahvaa käryä bussissa ja selvästi muutkin matkustajat huomasivat sen. Hetken päästä bussikuski pysäyttää bussin, kurkkaa ulos ja huutaa - "Kaikki ulos!"
Bussin rengas oli tulessa. Mahtavaa. Onneksi kellekään ei kuitenkaan käyny mitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti