torstai 29. heinäkuuta 2010

SALOU!

Heippis! Matkakohteeksi tosiaan valikoitui Salou, lupailin siitä päivittää vähän.






Menomatka Salouhun oli rankka. Niin perkeleen rankka, sanoisinkos.

Lähdettiin aamulla 04.00 kohti lentokenttää ja perillä Saloussa oltiin seuraavana päivänä 4-5 maissa.
Eka lento välilaskulla Frankfurtissa, sitten lentokenttäbussille ja muistaakseni 2hdella junalla. Tultiin taksilla Salouhun ja heitin vitsillä ikkunasta katellen että toivottavasti toi ei ainakaan oo meijän hotelli, hehe! No mutta, taksipa alkoi juuri sen kohdalla hidastaa...Se oli meidän hotelli!! Arguuspark, apartment hotel. En suosittele!

Ihmeteltiin ulkopuolella, asunto oli kerrostalo minkä pääoveen tarvittiin avaimet. Kuultiin, että respa on vähän matkan päässä, ehkä n. 200m. Käveltiin sinne, saatiin avaimet ja vihdoin hotelliin. Mielessä kiilsi ranta, mihin oli suunnitelmana mennä vielä hetkeksi köllimään!

Tulimme asuntoon, se oli aivan kauhea: Kämppä 1. tasossa. Metrin päässä vastapäätä parvekkeita! Eieieie.......Lattiat erittäin likaiset ja tahmaiset, tasot likaiset ja leivänmuruissa, vessapaperit ja lakanat puuttuivat, astiat olivat rasvaiset. "Ei voi olla totta!" Takasin respaan vitustuneen ilmeen kera ja valittamaan, että emme todellakaan aio yöpyö tossa läävässä yhdeksää päivää! Respan nainen pyörittelee silmiä ja antaa uudet avaimet. "Käykää kattomassa tämä huone!"

Lattiat edelleenkin likaset ( Vähän siistimmät kun edellisessä) ja tasoilla taas leivänmuruja. Lakanat ja wc-paperi puuttuu taas. Wc haisee. Käydään taas ketustuneena valittamassa ja todettiin että jos siivooja saadaan niin voidaan jäädä. Siivooja tulee ja pyyhkäsee huolimattomasti lattiaa (ei tasoja) ja pölypallero vierii esiin lattialle ja siihen se jääkin.

Käytiin koko loman ajan n. 6 kertaa valittamassa, kun mikään ei pelannut. Kysyttiin pyyhkeistä, että milloin ne vaihdetaan ja vastaus kuuluu "sitten kun te lähette"...Sama homma siivouksen kanssa...voi hyvää päivää!!!

Hotellin uima-allas alue on täynnä teinejä - jeejee, kunnon nuorisokämppä. Haettiin lomalta rentoutusta, ei bileitä. Allas alue on todella askeettinen ja ruma, lasten allas on n. 15cm täynnä jotain liejua ja pulloja sekä roskia, poissa käytöstä. Allas-alueen suihkut eivät toimineet.

Kaiken valituksen ja alkujärkytyksen jälkeen päästiin rannalle käppäilemään 8 maissa.


Muu loma ekaa päivää ja paluupäivää (joka oli myöskin rasittavan pitkä) oli oikein ihana ja rentouttava, Salou on nätti ja vehreä paikka pitkine rantaboulevardeineen.
Rannat  ovat pitkät, vaikkakin todella crowded, eli tungosta riitti.

Plussaa, että brittejä ei pahemmin ollut, vaan turistit koostuivat lähinnä ranskalaisista, muualta tulevista espanjalaisista ja venäläisistä ja hollantilaisista.

Pahemmin ei tullu syötyä ulkona kun paikallisissa hampurilaismestoissa :D ja tehtiin enimmäkseen kotona ruokaa, mutta kerran käytyyn syömässä niin täytyy sanoa että ruoka oli kyllä viimesen päälle.

Yöelämä oli todella vilkasta ja ihan kunnon klubejakin löyty, maustettuina hyväkroppasilla esitanssijoilla!

Käytiin myös historiallisessa kaupungissa Tarragonassa joka oli kyllä todella kaunis kaupunki. Tykkäsin hirmusesti, ihanan idyllinen. Yhen yön bilevisiitti tehtiin myös Barcelonaan, hitsin iso mesta kyllä!


Ohessa vähän kuvia reissulta. :)

Salou






Tarragona




Barcelonaa vähän..

2 kommenttia:

  1. Kivan näköistä. =) Vähän petyin kun sinusta ja Largosta/JWO:sta ei ollut kuvia. :(

    VastaaPoista
  2. Eipä ollut mies reissulla! :))
    -Nelle May

    VastaaPoista